Mangalia, Romania

Stiri

Măsura 6 – Tânărul Fermier 2021, sesiune nouă. Proiectele se depun la AFIR, din 4 ianuarie!

Măsura 6 – Tânărul Fermier 2021, sesiune nouă. Proiectele se depun la AFIR din 4 ianuarie!

INFORMARE privind lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 6 – dezvoltarea exploataţiilor şi a întreprinderilor, sub-măsura 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri – diaspora.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 6 – Dezvoltarea exploataţiilor şi a întreprinderilor, sub-măsura 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri – diaspora, care se va desfășura în perioada 04 ianuarie 2021, ora 9.00 – 04 mai 2021, ora 16.00.   

Alocarea financiară pentru sesiunea continuă anuală de depunere proiecte pentru tinerii fermieri din diaspora este de 20.000.000 euro.

Noutatea acestei sesiuni constă în eliminarea unor condiții care trebuiau îndeplinite pentru accesarea submăsurii, ceea ce conduce la facilitarea accesului tinerilor din diaspora care vor să se instaleze ca tineri fermieri în zonele rurale și să dezvolte exploatații agricole.

 

Mai multe informații privind condițiile de participare generală, detalii cu privire la depunerea proiectelor, pragul minim privind scorul unui proiect și pragurile de calitate lunare, vor putea fi găsite  accesând www.afir.info.


Leave a Reply

%d bloggers like this: